söndag 10 april 2011

Solig söndag

Nu har jag inte hunnit skriva på ett par dagar, känns som en evighet. Har nämligen haft alldeles för mycket att göra från tidig morgon till sen kväll. Har hjälpt till att starta upp en kafeteria på mannens ena gokartbana i Lockarp. Det har inneburit allt från att grovstäda ett gammalt slitet kök till att köpa in all mat, fixa till stolar och bord, skriva skyltar, räkna priser, bestämma menyn etc etc. Det var verkligen en utmaning men resultatet blev bra. Idag ska jag ägna dagen åt att rensa upp, tvätta och städa hemma istället.

Hundrundan idag var fantastisk, gick upp extra tidigt och gick en lång runda längs med stranden. Det var nästan inga människor ute så Enzo kunde springa lös så gått som hela sträckan. Några få fiskare stod en bit ut i vattnet med sina spön, två kanotister paddlade i det glittrande vattnet och två svanar tittade konstigt på "utomjordingarna" i sin konstiga farkoster.

Vi bor i ett äldre hus med en gammal och lite vildvuxen trädgård. Det är härligt med gamla trädgårdar, där snålas det inte med blomsterlökarna.




Ha en underbar söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar