tisdag 5 juni 2012

Vackra Skåne

I söndags hade jag äran att guida 19 fantastiska medlemmar från de kvinnliga företagarnätverken Siw och Idea. Det blev en heldag med många intressanta och goda stopp längs med vägen. Vi började i Häckeberga utanför Skurup och slutade i Kivik.
Stoppen vi gjorde var hos Christina & Eleonor Bendel där vi fick provsmaka en grön rawfood drink, supergod och verkligen uppiggande. Nästa stopp var hos Elice Svensson i Katslösa där det shoppades loss ordentligt. Egenskräddade kläder, smycken och väskor. Elice bjöd på lite bubbel och goda tilltugg. Sen bar det iväg till Hammenhögs Gästis där vi åt en supergod torskfilé. Nästa stopp Gunnarshögs Rapsolja där vi fick veta allt om att framställa den goda och nyttiga rapsoljan. Vilhelmdals Ostmejeri nästa! Där det blev provsmakning och mer shopping av fantastiskt goda getostar i alla dess former och smaker. Sista stoppet blev Lödahus Chokladfabrik i Kivik. Även där provsmakades det på choklad i högsta kvalité för att senare fylla bussen med ännu mer shoppingfynd. Det var en jättemysig dag i trevligt sällskap.
Härligt att sitta på en buss man ser ju så mycket mer liksom. De fantastiskt gröna böljande sädesfälten fick ett helt annat liv från bussens fönster. Vi åkte med Vannarpsbussarna som jag varmt kan rekommendera.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar