torsdag 12 februari 2015

Brage garn...

...vägt och klart för leverans till kund. Det tar lite tid att väga och etikettera men aj va snyggt det blir när det är klart. Nästan så att man inte vill skiljas från det.

En liten härva som väger 10 gr innehåller ca 40 st 70 cm tillklippta trådar.
Jag klipper alltid trådarna i 70 cm långa längder vilket passar perfekt när man ska brodera med det.

Brage är ett 2-trådigt starkt broderigarn i 100% ull som lämpar sig till yllebroderi.
För den som tycker om lite robust utseende på sina broderier.

måndag 9 februari 2015

Broderigarn

En färgglad korg fylld med härliga broderigarner. Jag gillar att blanda olika garntyper i samma projekt. 1-trådig & 2-trådig ull, lin, silke, guld & silver. Det blir spännande effekter med olika strukturer i samma broderi. Våga lite mer helt enkelt. Vill du se alla färger och kvalitéer, titta här.


onsdag 4 februari 2015

Vadmal...

...på väg till kund. I morgon är det någon som blir glad när posten kommer. Det skulle i alla fall jag bli över att få en sån här läcker vadmalsbunt i regnbågens alla färger (och då köpte hon ändå inte alla färger som jag har). Ibland blir jag lite nyfiken på att få se vad det blir för fina alster.


måndag 2 februari 2015

Poncho

Åh så go den blev min senaste poncho. Samma garn som alltid, 100% alpackagarn från iloyarn. Den här ponchon har jag gjort rätt så kort i modellen, detta gör den superpraktisk. Den är inte i vägen när man jobbar, vare sig man skriver på datorn eller sitter och hantverkar. Vill du kolla in alla fina färger den finns att göra i? Se här!