torsdag 25 april 2013

Yllebroderikurs

Nu är det dags igen. Jag vet att det är lite i sista minuten men jag har så svårt att planera långt i förväg. Tycker det är lite roligare när det blir lite spontant och impulsivt.

När: Den 12 Maj kl 10-16.
Var: Abbekås/Sydligaste Skåne.
Hur: I kurspriset 650:- ingår allt material
(ett broderikit Skånekudde som du ser på bilden)
även fika och lunch ingår.
Inga förkunskaper krävs.
Anmäl dig senast den 7 Maj till helene@coolwool.se eller
på telefon 0707-570197

Läs lite mer på www.coolwool.se

Hoppas vi ses!


onsdag 24 april 2013

Rolig stickkvarn

Jag har ett kul verktyg i shopen, en så kallad stick kvarn. Hur kul och fascinerande som helst. Så numera har jag slutat sitta och göra snoddar på min gamla hederliga påtdocka.  Av snoddarna kan man hitta på mycket skojsigt både till hemmet och garderoben. Så här ser maskinen ut, och du hittar den här. Pris: 239 kr.


måndag 15 april 2013

Knappboken...

...har anlänt!
Två bokkartonger i samma vecka, kan det bli bättre? Den här gången var det dags för min senaste bok, Kreativ med knappar. Än så länge är det bestämt att den ska komma ut i Norge, Danmark och Tyskland. Eventuellt är även USA intresserade men inget är bestämt.

Är du intresserad av att köpa ett eget ex kan du beställa den
Bokus eller Adlibris.


tisdag 9 april 2013

Gammal bok i ny skepnad

Idag kom det ut en mjukutgåva från två av mina tidigare böcker. Det är en sammanslagning av Tårtdekorationer/Lekre kaker och Söta Frestelser som jag skrev 2003 och 2006. Den ges ut i Norge under en begränsad tid. Det norska förlaget CappelenDamm som jag samarbetar mycket med är väldigt duktiga på att göra många roliga saker av materialet de har att tillgå.

Omslaget gillar jag verkligen, färgglatt och som verkligen skapar lusten att svänga ihop en tårta, eller kake som de säger på norsk.


torsdag 4 april 2013

Nya ateljén

Det är ett tag sedan sist men jag har haft lite datorproblem i min nya ateljé. Jag kan ta hand om order och allt som har med det att göra så det har inte påverkat det dagliga arbetet. Men när det kommer till bildhantering, skicka och ta emot blir det lite tunggrott. Jag gör ett försök med en något mindre bild så får vi se hur det går.

Arbetet för övrigt i ateljén går alldeles lysande och jag trivs som fisken i vattnet. Inspirationen är på topp, jag har haft min första kurs här och det enda jag saknar är MER TID.

Så här såg det ut några minuter innan mina karda&spinna elever anlände.