onsdag 27 mars 2013

Glad Påsk

Wow, nu har solen varit framme  i ett par dagar och genast känns det att våren är på väg. Visserligen har de hotat med snö på fredag men om det nu är den sista kan vi väl klara oss igenom det också.

I söndags hade jag första kursen i min nya ateljé, det funkade minst sagt strålande. Vi hade som vanligt hur mysigt som helst. På schemat stod karda och spinna. Två nyfrälsta spinnsjälar är födda:-)

Om vi inte hörs innan så vill jag önska er alla en riktigt GLAD PÅSK!. Hoppas ni får det riktigt mysigt och att solen fortsätter att lysa på oss.

Här ett nyspunnet garn med påskinspiration där jag blandat: Merino- och Corriedalenull tillsammans med silke och lite guldglitter.


fredag 22 mars 2013

Påskbroderi

Just nu håller jag på att rita och packa kuddkit Hönsmamma. Den är roligt att göra så här i påsktider men den passar absolut att ha i soffhörnet året om. Du hittar den i CoolWool shopen. Komplett kit där allt ingår, dock ej innerkudde, 525 kr. Beställ nu så hinner du få den innan påsk.


onsdag 20 mars 2013

Firmaflytt

Dags att utöka..
Jag får helt enkelt inte plats längre...
Så nu har jag flyttat min verksamhet ett kvarter söderut...
Jag kan till och med se min nya ateljéfirmalokalworkshopkursverksamhet från mitt tidigare ateljéfönster.
Det känns så himla spännande och bra.
Den största skillnaden är att jag faktiskt kan få plats med mitt fantastiska material och hålla mina härliga kurser i en miljö och plats som passar och räcker till.
Välkommen att kika förbi Fiskarevägen 6 i Abbekås.



onsdag 6 mars 2013

Glädjande nyhet

Idag fick jag en glädjande nyhet. Min senaste bok (den 24:e) ska även ges ut i Tyskland. Det är ett nytt land för mina böcker och det känns ju alltid lite stort och spännande. Inte minst för att Tyskland faktiskt har ca 80 miljoner invånare. Fatta hur stort det är egentligen! Kan inte lägga upp någon riktig bild från boken för innan den ges ut är det lite hemligt (det har jag skrivit under på). Håll tillgodo med en annan bild istället. En liten broderad vårpippi!


Karda & Spinna

Nu är det hög tid för en kurs i att karda och spinna. Vi går igenom grunderna hur du kardar och spinner ditt egendesignade garn. En fascinerande upplevelse som jag vill dela med mig av.

När: Söndagen den 24 Mars mellan kl 10-17
Var: Abbekås
Hur: I kurspriset som är 850 kr ingår allt material samt fika och lunch.
Du behöver alltså bara komma ihåg dig själv:-)
Max 4 deltagare (endast 2 platser kvar).

Läs mer i shopen.

Hoppas vi ses!